Гіпнотизери змусили Наталі Імбрулію кинути палити

22 червня 2010, 17:52
Австралійська співачка Наталі Імбрулія поділилася секретом, як підтримувати себе у формі, долати предменструальний синдром, та як їй вдалося покинути палити.

Аби позбутися шкідливої звички, артистці знадобилася допомога аж чотирьох гіпнотизерів, повідомляє "The Daily Mail".

"Я кинула курити в минулому жовтні. Я була лише соціальним курцем, але для співачки то була жахлива звичка. Я покинула через гіпноз. Чотири різні людини гіпнотизували мене, доки це спрацювало", - згадує Наталі.

Також Імбрулія розповіла, наскільки важливим для неї є секс.

"У вас може бути найчудовіший бойфренд у світі, але, якщо нема сексуальної хімії, стосунки приречені на невдачу. Я гадаю, жінка у свої 30 знаходиться на своєму сексуальному піку", - каже співачка.

У боротьбі із ПМС найкращим помічником Імбрулії є ліки на основі рослини енотери (вечірньої примули).


"Вечірня примула для ПМС - це необхідність", - запевняє Наталі.

А от дієтами співачка себе не надто мордує:

"Якщо мої джинси стають затісними, я слідкую за своїми вуглеводами кілька днів. Я наполовину італійка, я люблю їжу, і я ніколи не була тим, хто "ганяє оливку по тарілці".

Що стосується фізичних вправ, Наталі зазвичай займається 3-4 рази на тиждень за методом Трейсі Андерсон, й на додачу щодня гасає сходами.

"Я мешкаю на четвертому поверсі житлового будинку, тож я майстер у біганині вгору сходами", - зізналася співачка.

Артистка розповіла, що, на щастя, хворіє рідко. Найгірше вона почувалася, коли отримала харчове отруєння - занедужала на цілу добу, уперше скуштувавши устриць.

"Я прихильниця гомеопатії, акупунктури та духовного зцілення. В Австралії це не є чимось химерним, проте, коли я приїхала до Об'єднаного Королівства, усі вважали мене дивачкою", - каже Наталі.

Фото short-hair-trends.blogspot.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів