Син Клочкової катається по місту та вчиться плавати. ФОТО

19 липня 2010, 10:15
Первістку олімпійської чемпіонки Яни Клочкової Олександру лише місяць від роду. Однак спортсменка вже влаштовує сину перші запливи та привчає до автомобіля, пише " Блік ".

В інтернет просочилися нові фотографії Олександра Клочкова. Малюк у свій майже місяць виглядає ніби шестимісячна дитина: міцний, довгі ручки і ніжки, чорне волосся.

Сашко вже постійно їздить з мамою на її джипі "Audi Q7" з іменними номерами "ЯНА".

До речі, Клочкова возить сина на найбільш безпечному місці: його дитяче крісло прикріплене прямо позаду водійського сидіння.


Маленький Саша Клочков супроводжує маму у поїздках

А ще Яна, як і обіцяла, привчає первістка до води: купає його у ванній.

Варто відзначити, що це вже не перший заплив Саші. Адже ще будучи вагітною, Клочкова плавала в басейні. Намотувала десь по два кілометри. А коли малюк у животі бив ніжкою, то відразу припиняла тренування. До речі, а сама Яна серйозно займається плаванням з 7 років.

Нагадаємо, Яна Клочкова народила свого первістка 21-го червня. Батьком дитини є грузинський мачо Леван Ростошвілі.

Яна привчає первістка до води

Одразу після пологів у сім'ї Клочкових розгорівся неабиякий скандал. Папа Яни різко наїхав на її нареченого Левана, назвавши його альфонсом і не парою для дочки.

Ростошвілі ж пробув у Києві два перші дні життя свого синочка і поїхав до Грузії. Татусь навіть не побував на хрестинах сина.

До слова, Яна вирішила записати маленького Сашу по батькові Олександровичем на честь свого тата, а не нареченого. Та й прізвище хлопчик отримав материне - Клочков.

Фото "Бліка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів