Лізу Боярську видають заміж

20 липня 2010, 12:27
Донька легендарного "мушкетере" Михайла Боярського Ліза , кажуть, зібралася заміж.

За даними джерела газети "Комсомольская правда", дівчина готується до таємного весілля.

Обранцем Лізи став вже розлучений московський актор, зірка "Стиляг" Максим Матвєєв.

Роман Боярської та тоді ще одруженого Матвєєва розпочався ще у серпні минулого року. Тоді парочка разом працювала у Києві над фільмом "Не скажу".

Подейкують, що саме заради Лізи Максим, який до цього вважався зірковим сім'янином, покинув дружину - актрису МХАТа Яну Сексте.


І ось весілля Боярської має відбутися буквально на днях.

"Цього разу все правда, на двісті відсотків. Ліза і Максим вже подали заяву, і буквально протягом цього тижня розпишуться. Святкувати будуть за містом", - розповіла людина з оточення актриси.

Боярська скоро стане дружиною Матвєєва?

Весілля планується в обстановці цілковитої таємниці. Мовляв, про це попросила сама наречена, яка терпіти не може, коли лізуть у її особисте життя.

Так, нібито, заради Боярської рідні заблокували свої номери телефонів і користуються номерами, про які ніхто сторонній не знає. А деякі з близького оточення пари вже отримали запрошення на весілля.

Нагадаємо, чутки про чисельні романи Лізи з'являються у ЗМІ регулярно. Так, наприкінці минулого року дівчина ніби то покинула Матвєєва, бо закохалася у бізнесмена.

А у травні вже цього року на фестивалі у Каннах Боярська з'явилася разом з актором Григорієм Добригіним. Тоді актриса заявила без усіляких натяків, що закохана.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів