Чоловік Водянової не хоче її відпускати

3 вересня 2010, 17:00
Чоловік російської супермоделі Наталі Водянової лорд Джастін Портман заявив, що не хоче розлучатися, пише " Комсомольская правда ".

Нагадаємо, останнім часом ходять чутки, що Водянова йде від свого законного чоловіка. Причиною розлучення нібито став новий коханець моделі - російський телепродюсер Андрій.

Портман не хоче розлучатися з Водяновою
Однак лорд Портман знову наполегливо спростовує чутки про розрив з Наташею . От і цього разу чоловік запевняє, що все насправді не так, як пишуть ЗМІ.

"Ми ще не розлучені. Ви невірно проінформовані. Я не хочу розлучатися з Наташею.

Я не заявляв про розлучення. Та й Наталя не казала нічого подібного", - заявив лорд.

Щоправда, кажуть, ані Водянова, ані її рідні просто не можуть говорити про розлучення. Адже згідно зі шлюбним контрактом, у випадку зради з боку моделі, після розлучення її діти залишаться з Портманом.


Однак, подейкують, що парочка вирішила не виносити на загал історію з коханцем Наташі, а вирішити усе полюбовно. Мовляв, Водянова заплатить лорду за мовчання і можливість залишити собі дітей 10 мільйонів доларів.

Ну а поки, за офіційною інформацією від самого Портмана, його дружина зараз у Росії по справах.

"Наталя полетіла в Росію оформляти візу. У цей час я був в Уругваї, зараз - у Німеччині", - зауважив лорд.

Нагадаємо, Водянова та лорд Портман живуть у шлюбі ось уже 10 років. Подружжя виховує трьох дітей - 8-річного Лукаса, 4-річну Неву та 2-річного Віктора.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів