Янукович і Медведєв ганятимуть на ретро-тачках

14 вересня 2010, 12:56

Президенти України Віктор Янукович та Росії Дмитро Медведєв покатаються на старих машинах.

У понеділок стартував автопробіг "Відзначення сторіччя першого автопробігу на приз Імператора Миколи II" із Санкт-Петербурга до Києва, пише "Сегодня".

Цей марафон присвячений першому автопробігу в Російській Імперії, який відбувся 100 років тому - в 1910-му році.

Змагання проходить з 13-го по 18 вересня. Автомобілі проїдуть маршрутом "Пітер (Царське Село) - Великий Новгород - Твер - Брянськ - Чернігів - Київ".


Що ж до президентів Дмитра Медведєва і Віктора Януковича, то ті приєднаються до автопробігу 17-го вересня. Це станеться неподалік від українсько-російського кордону, в місті Глухів Сумської області.

Попередньо відомо, що Медведєв буде на своїй "Побєді", а Віктор Янукович - на автомобілі Луцького автомобільного заводу (ЛуАЗ).

Януковича і Медведєва поєднає автопробіг

Окрім президентів у раллі беруть участь також представники шоу-бізнесу. Так, російських зірок представляють шоумен Валдіс Пельш, співаки Діма Маліков і Паскаль, група "Отпетые мошенники".

З української сторони шоу-барикад: співаки Віктор Павлік, Олена і Іра ("Пающіє труси"), скульптор Олег Пінчук та актор Віталій Борисюк.

Всього в забігу беруть участь близько 40 осіб, 20 машин, всі російської зборки - "Renaut", "Skoda", ГАЗ, УАЗ, ВАЗ.

У понеділок учасники подолали 372 кілометрів, діставшись до Великого Новгорода.

Перші три місця взяли російські екіпажі, а от четвертим прийшов Віктор Павлік. Останнє місце посів екіпаж Олега Пінчука.

Автомобіль, в якому їхали Валерій Борисюк та дівчата з "Пающіх трусів" практично відразу зійшов з дистанції, оскільки актор втратив гаманець і повернувся за ним у Царське Село.

Фото "Jampo"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів