Гітарист "The Rolling Stones" протверезів та дозрів до одруження?

15 вересня 2010, 17:17

Схоже, скандальний музикант "The Rolling Stones" Ронні Вуд невдовзі поведе під вінець свою пасію, молодшу за нього на 30 років бразилійку Ану Араужу.

Дівчина, яка працює інструктором з гольфу, схоже, у захваті від свого підстаркуватого "короля гоблінів".

"Я кохаю його. Він чудовий чоловік. Він дуже веселий, в нього глибокий внутрішній світ і він дуже розумний. Усе йде дуже добре", - поділилася якось Ана.

На одруження Араужу із рокером дав своє благословення навіть її батько, який є молодшим за 63-річного нареченого", повідомляє "The Daily Mail".


"Моя донька Ана досить розумна й розсудлива, аби приймати власні рішення. Якщо вона хоче зустрічатися та навіть побратися із Роном Вудом, я та її родина підтримуємо її. Байдуже, що він старший за мене", - сказав чоловік.

Нещодавно парочка здійснила романтичну подорож поблизу узбережжя Іспанії на яхті із символічною назвою "Ніколи не пізно".

Голуб'ята виглядали "дуже закоханими", Ронні заледве міг відірвати руки від засмаглої красуні Ані.

Вуд покатав кохану на яхті і скоро поведе під вінець?

Як відомо, Вуд та Араужу познайомились на початку 2010-го року в Королівському оперному театрі у Лондоні.

Музикант, який за останні 30 років 7 разів потрапляв до реабілітаційних центрів через проблеми з алкоголем на наркотиками, присягається, що веде тверезий спосіб життя вже п'ять місяців - і завдячує цим саме Ані.

До слова, подейкують, що задля його, аби відучити Вуда від пиятики, Ані довелося застосувати геть не педагогічні методи - у березні дівчина начебто надавала кавалерові добрячих стусанів.

Проте, вочевидь, її підхід справді змусив підстаркуватого гульвісу поводитися чемно, що не вдалося ані екс-дружині Вуда Джо, з якою він прожив майже чверть століття, ані колишній його дівчині Каті Івановій.

Прінтскрін "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів