Гібсон став жертвою здирництва і лишиться без церкви?

24 вересня 2010, 16:50

Ймовірно, акторові Мелу Гібсону таки вдасться довести, що він став жертвою "здирництва" з боку своєї колишньої коханки Оксани Григор'євої.

Те, що росіянка вимагала гроші за скандальні плівки із акторовими, м'яко кажучи, необережними висловами, мають підтвердити фрагменти електронного листування колишньої пари, пише "Radar Online".

"Ти продовжуєш казати, що якнайщедріше подбаєш про нас. Я б не використала (записи) твоїх повідомлень, якби ти дотримав слова. Навіть якби ти був щедрим до Люсії, було б чудово. Але ти не був. І близько не був таким щедрим, як з іншими твоїми дітьми", - звинувачувала Оксана колишнього коханця.

"Ти поводився із нею, як із позашлюбною дитиною. Ось чому я використала ці плівки", - написала вона.


Іншим доказом на користь Гібсона може бути угода, підписана ним та Оксаною ще 16-го травня. Згідно з нею, Оксана одержує кругленьку суму в обмін на "знищення усіх доказів" - "записів, аудіоплівок, електронних листів, текстових повідомлень, відеокасет та фотографій Гібсона.

Примірник цієї угоди вдалося отримати порталові "TMZ".

Григор'єва та Гібсон досі ділять дитину та гроші

Для себе Оксана буцімто "вибила" 1 мільйон доларів одразу після знищення "доказів", по 10 тисяч доларів щомісяця на наступні 18 років та права на всі прибутки від її музичного альбому. Окрім цього Григор'єва мала оформити страховку на своє життя на 1 мільйон доларів за рахунок Мела.

Доці ж Люсії Гібсон погодився платити по 60 тисяч доларів на рік і ще 4 тисячі щомісяця протягом наступних 18 років. Після ж його смерті донечка має отримати "мінімум 4,3 мільйони".

Втім, судова тяганина, у якій борсається зараз зірка "Хороброго серця" не обмежується його фінансовими взаєминами з Григор'євою.

Позов проти актора та його колишньої дружини Робін подала ще й будівельна компанія, що зводила на замовлення екс-подружжя три маєтки та церкву в Малібу.

Як запевняє бік позивача, Гібсони лишилися винні компанії близько 12 тисяч доларів. Будівельники вимагають сплати боргу або ж акторові доведеться розрахуватися будинками, пише "TMZ".

Що ж до церкви, якою офіційно володіє фонд "A.P. Reilly Foundation", названий на честь покійної матері Гібсона, то за неї будівельна компанія вимагає ще близько 200 тисяч доларів.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів