Туристам покажуть "хати" Януковича, Ющенка і Сердючки

27 вересня 2010, 10:17

Київські турбюро невдовзі пропонуватимуть гостям столиці незвичну екскурсію - за адресами українських політиків та селебрітіз.

"Якщо під час екскурсії вставити, наприклад, фразу "До речі, у цьому будинку мешкає Вєрка Сердючка - народ пожвавлюється, особливо росіяни, де творчість Андрія Данилка дуже популярна. А іноземці іноді просять показати помешкання першого президента України Леоніда Кравчука", - розповіла екскурсовод Віра Шепелєва "Сегодня".

До Межигір'я, де мешкає президент Віктор Янукович, автобуси з туристами не поїдуть. Проте екскурсоводи зможуть показати помешкання на Оболонській набережній, де прописаний "проффесор".

Також у програму може увійти будинок на Малій Житомирській, у якому розташована квартира екс-президента Віктора Ющенка.


Гостей столиці возитимуть за адресами українських селебрітіз

"Я знаю, що у Москві показують дім Пугачової, у Пітері - Боярського. Упевнена, у нас такі екскурсії також користуватимуться попитом", - зазначила екскурсовод.

Деякі українські зірки до такої ініціативи ставляться поблажливо.

"Я люблю фанатів", - запевнила співачка Ірина Білик, що мешкає недалеко від метро "Університет".

"Ні, ну кіно й німці просто! Хоча, хай приходять, мені не шкода", - сказав актор Володимир Горянський, який живе поблизу "Дарниці".

Наразі новий туристичний маршрут проходить "тестування". Коштуватиме він, імовірно, від 40 до 100 гривень з людини, залежно від чисельності групи.

Ілюстрація "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів