Тимошенко стала секс-символом України

14 жовтня 2010, 12:48
Колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко стала уособленням сексуальності в Україні. Так вважає журнал " Esquire ", який склав секс-атлас планети.

Чоловіче видання поставило за мету обрати найпривабливіших представниць 195 країн світу.

У складанні рейтингу брали участь 17 редакторів міжнародних видань "Esquire".

Журнал зазначив, що атлас є суб'єктивним і далекий від наукового підходу. Також пролунав заклик не соромитися і пропонувати альтернативні кандидатури на найсексуальнішу жінку тієї чи іншої країни.

До сексуального атласу планети потрапили політики, перші леді, актриси, правозахисники, моделі, співачки, переможниці конкурсів краси, письменниці, танцівниці та навіть колишня секс-рабиня.


Екс-прем'єрка Юлія Тимошенко обрана зразком сексуальності в Україні. Леді "Ю" потрапила до атласу завдяки своїй фірмовій зачісці. В "Esquire" зазначили, що у світі немає більш величної, королівської зачіски, ніж як у Тимошенко.

Юлія Тимошенко - секс-символ України

А от Азербайджан у секс-рейтингу уособлює посол доброї волі Мехрібан Алієва. Співачка Ріанна стала найсексуальнішою у Барбадосі.

Білорусь на сексуальній карті світу представляє модель Таня Дягілєва, Бразилію - супермодель Жізель Бюндхен.

Жізель Бюндхен - секс-символ Бразилії

За сексуальність Франції відповідальною призначили першу леді Карлу Брюні-Саркозі. В атласі сексу Грузію представляє модель Нана Гогічаішвілі, а Німеччину - актриса Діана Крюгер.

Незвичайна співачка Бйорк обрана кращою жінкою Ісландії, а актриса Наталі Портман - найсексуальнішою представницею Ізраїлю.

Сексуальність Італії важко уявити без актриси Моніки Белуччі. А от за секс у Росії тепер відповідальна супермодель Наталя Водянова.

На секс-атласі навпроти Південної Африки значиться актриса Шарліз Терон.

Що ж до США, то тут відповідальність за секс поклали на модель Мінку Келлі. В Уругваї ж, на думку видання, найсексуальнішою є актриса Наталія Орейро, а у Венесуелі - "Міс Всесвіт-2008" Дайяна Мендоса.

До слова, на секс-атлас не потрапили лише дві країни - Співдружність Домініка (журнал не зміг обрати видатну представницю) та Ватикан. Так, місто-державу було дискваліфіковано, оскільки Папа римський Бенедикт XVI відмовився брати відповідальність за сексуальні злочини представників католицької церкви.

Фото "АР" та tymoshenko.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів