Власенко програв Окунській битву за честь

19 жовтня 2010, 13:36
Війна між депутатом Сергієм Власенком та тусовщицею Наталею Окунською триває. Цього разу екс-пожружжя з'ясовувало, хто з них бреше.

У понеділок відбулося чергове слухання справи за позовом нардепа Власенка до Окунської та одного з жовтих видань - про захист честі і гідності та ділової репутації. Про це йдеться в ЖЖ адвоката сторони-відповідача.

В ході судового процесу депутат БЮТ оспорював фразу екс-дружини, яку вона сказала в одному зі своїх інтерв'ю влітку цього року, пише Окунська у своєму ЖЖ.

Зокрема, мова йде про слова Наталі: "Після розлучення Сергій забрав собі будинок - площею 800 квадратних метрів, машини й інше".

Причиною ж обурення зі сторони Власенка стало те, що його колишня сказала неправду про площу будинку. Мовляв, насправді помешкання має 702 квадратних метрів.


"Але те, що тато забрав будинок у двох своїх дітей - він не оскаржує", - зазначив адвокат сторони-відповідача.

Окунська і Власенко тепер зутрічаються в суді

У результаті суд ухвалив рішення на користь Окунської. Остання, судячи з усього, рада, що вже вдруге виграла у свого екса.

"Власенко програв мені другий позов у Печерському суді!! Із захисту своєї чести та гідності!", - емоційно написала тусовщиця на своїй сторінці у "Facebook".

Як зазначила Наталя, це був один з вже трьох поданих позовів і двох ще обіцяних на її публікації у ЗМІ. Зокрема, Власенка обурюють слова колишньої, що він не платить аліментів та позбавив дітей житла.

"Наш тато вирішив, що це наклеп, але я довела суду, що казала і казатиму лише чисту правду. 2:0 з головним юристом БЮТа. Для того, щоб захистити свою честь та гідність їх для початку треба мати!", - додала Окунська.

До слова, не забула Наталя згадати й те. Що під час слухання Власенка довелося лякати міліцією.

Виявляється, нардеп почав ображати журналістку-відповідача та юриста газети. Останній не став терпіти напади зі сторони Власенка і почав знімати його на камеру свого телефону.

Однак це не сподобалося Сергію й він вихопив телефон у адвоката.

"(Власенко) Не зміг угомонитися і розбив телефон адвокату. Програвати треба вміти, я завжди це казала", - зауважила тусовщиця.

Тож, щоб утихомирити колишнього чоловіка довелося викликати представників міліції.

Нагадаємо, нещодавно Наталя Окунська змогла відвоювати дітей у Сергія Власенка.

Скан рішення суду наданий Наталею Окунською

Фото ЛIГАБiзнесIнформ

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів