Життю і здоров'ю екс-дружини Власенка загрожує небезпека?

19 жовтня 2010, 21:51

Колишню дружину депутата від БЮТ Сергія Власенка, Наталю Окунську було взято під охорону з міркувань її власної безпеки.

Про це у своєму Live Journal пише сама Окунська.

"Мої юристи серйозно побоюються за мене. Вжито всіх заходів й органами до мене приставлено охорону", - повідомила екс-дружина Власенка у ЖЖ.

Причиною для хвилювань стало те, що напередодні, у понеділок 18-го жовтня, було люто побито свідка Окунської у справі проти її колишнього чоловіка.


"Учора ввечері було вивезено за сотні кілометрів і по-звірячому побито мого основного свідка, завдяки якій я виграла суд у народного депутата БЮТ Власенка. На ній не було залишено здорового місця, й викинули її у лісі. При цьому їй неоднозначно сказали, щоб вона не лізла не у свою справу . Зараз вона у лікарні", - зробила скандальну заяву Наталя.

Окунську тепер охороняють

Втім, хто скоїв таку наругу над жінкою, Окунська судити не взялася, лишень зауважила:

"Нехай органи розбираються, хто це зробив".

Раніше ТаблоID писав, що Окунській вдалося двічі "перемогти" Власенка.

Перший раз суд прийняв рішення на її користь у питанні про місце проживання двох малолітніх дочок екс-подружжя.

Другий раз, у понеділок, суд ухвалив рішення на користь Окунської у справі за позовом Власенка про захист його честі, гідності та ділової репутації.

Нагадаємо, адвокат Сергій Власенко та Наталя Окунська розлучилися восени 2008-го року і відтоді воюють по судах. Пара прожила разом чотири роки, з них в офіційному шлюбі - два. Власенко й Окунська виховували чотирьох дітей: двоє старших синів Наташі від попередніх стосунків, дочку Окунської, яку вдочерив Власенко, і спільну з адвокатом дочку.

Фото Жанни Куяви зі сторінки Окунської у Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів