Донька Лоліти ревнує її до коханця

28 жовтня 2010, 13:40
Відома співачка Лоліта Мілявська спростувала чутки про таємне весілля та розповіла, чому донька ревнує її до молодого коханця, пише " Комсомольская правда ".

Нагадаємо, минулого року артистка почала зустрічатися з тренером зі сквошу Дмитром Івановим.

У вересні цього року з'явилися чутки, що парочка таємно одружилася. Однак Лоліта заявила, що досі незаміжня.

"Я вже стомилася говорити, що офіційно я не в шлюбі. Чомусь усі вважають, що я "зажала" весілля. Але я чесно кажу, що з Дімою ми не розписані", - зауважила вона.

"Четвертий офіційний шлюб у моєму житті нічого не вирішить. До того ж у мене від весіль вже відбите бажання. Ці постійні "Гірко!", родичі. Жах", - додала Мілявська.


Щоправда, співачка не приховує, що рік тому вони з коханим обмінялися каблучками. Причому Дмитро "окільцював" кохану під час її концерту. А вже згодом Лола сама подарувала таку саму каблучку обранцю.

Усе склалося добре і з батьками Дмитра - ті прийняли Мілявську за свою. Мовляв, якщо сину добре, то й їм також.

Нагадаємо, Іванов молодший за свою зіркову кохану на 12 років. Та, схоже, Лоліту це аж ніяк не бентежить.

"Так він же не перший у моєму житті, хто молодше. До того практично усі чоловіки йшли від мене до молоденьких. Тому я ніколи не комплексувала з цього приводу", - пояснила вона, додавши, що зараз у неї в житті повний спокій.

Мілявська з екс-чоловіком Цекало та нинішнім коханцем Івановим

Однак донька Мілявської 12-річна Єва не поспішає розділяти сімейну ідилію своєї матусі. Адже дівчина живе з бабусею у Києві.

"Я думаю, їй там краще. Київ набагато спокійніший за Москву. Там вона завжди під наглядом. Та й школа поруч із домом", - зауважила співачка.

"Можливо, я не дуже хороша мати. Але якщо б все було інакше, моя сім'я зараз ходила б в обносках. Коли у 38 років я починала кар'єру вдруге в житті, в кишені в мене лежало сто доларів на чотирьох: мене, доньку, маму і няню. Мама жаліла мене дуже, але якось підійшла і спитала: "А ми що, цього року відпочивати за кордон не поїдемо?", - додала вона.

От після того Лоліта й зрозуміла, що в неї немає іншого вибору, як бути і мамою, і татом одночасно.

"Сподіваюся, що колись моя донька все ж таки скаже мені дякую за те, що вона виросте освіченою людиною з нормальною нервовою системою", - зізналася співачка.

А от до нового кавалера мами Єва, схоже, не звикла:

"Вона мене ревнує! І це помітно, тому я намагаюся зайвий раз її не провокувати".

Нагадаємо, нещодавно Мілявська розповідала, що Єва майже не спілкується з Олександром Цекало, який за документами значиться батьком дівчинки.

Та й сама артистка не надто підтримує стосунки з ексом. Єдиний з трьох чоловіків Лоліти, з яким вона спілкується, - це Арнольд Співаковський.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів