Лужков і Батуріна розлучаються?

8 листопада 2010, 14:52

Колишній мер столиці Росії Юрій Лужков та його дружина-багатійка Олена Батуріна розлучаються. Про це пише жовта "Экспресс-газета" із посиланням на британське видання "The Guardian" та власні джерела.

У новині російської газети йдеться про те, що вперше про імовірне розлучення Лужкова і Батуріної написали у "The Guardian". Втім, ТаблоIDу не вдалося знайти на сайті видання подібного повідомлення.

Як пишуть росіяни із посиланням на британський ресурс, ініціатором розлучення нібито є Батуріна. Мовляв, чоловік був потрібний їй, доки обіймав високий пост градоначальника. Нібито жінка була з Лужковим доки той міг посприяти у її бізнесі.

Також у повідомленні наводиться припущення про те, що у дружини Юрія Михайловича вже нібито є якийсь залицяльник.


Екс-мер Москви хоче поділити з дружиною майно?

Водночас сама російська газета заявляє, що плани розлучитися і розділити спільно нажиті 3,5 мільярди доларів виношував передусім Лужков.

Як пише "ЭГ", днями представники екс-мера Москви зв'язалися з одним з найвідоміших адвокатів Росії, щоб обговорити всі деталі шлюборозлучного процесу.

"Скажу лише, що це розлучення стане найгучнішим у Росії", - буцімто заявив юрист.

Втім наразі жодних офіційних повідомлень ані від Лужкова, ані від Батуріної у пресу не надходило.

Водночас, як повідомляло видання "The Telegraph", нещодавно подружжя терміново відправило своїх двох дочок закордон. Передбачається, що 18-річна Олена та 16-річна Ольга пробудуть у Лондоні від 4 до 6 років.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів