Данилко: На відборі до "Євробачення" суцільний прохідний двір

7 грудня 2010, 16:37

Автор Вєрки Сердючки, срібної призерки "Євробачення-2007", не бачить гідних кандидатів від України на перемогу у цьогорічному міжнародному пісенному конкурсі.

"Я не бачу таких. Знаєте, на відборі суцільний прохідний двір, всі кому не ліньки: криві, косі, з голосом і без. Якщо відверто, то вже дістали всі ці народні артисти і артисти з вулиці. Нехай до екрану спершу пройдуть якусь школу", - сказав Андрій Данилко "Бліку".

Джамалу, одну з претенденток на перемогу у Національному відборі до "Євробачення-2011", Данилко також панацеєю не вважає.

"Вона цікава співачка. Але це не моя музика. Комусь важлива техніка, а комусь - емоція. Мені важлива - емоція, чуттєвість, зворушливість. Музика повинна торкати. Шоу не може перемогти. Кажуть, - народ вимагає видовищ. Ні ! Перемагає той, у кого все збігається: вокал, шоу, костюми, пісня, слова", - впевнений артист.


Водночас свою участь у відбірковому турі на "Євробачення-2011" Данилко прокоментував так:

"Всі подавали - і я подав. Знаєте, у мене була дуже непогана і креативна ідея. Але я подивився на відбіркові тури і зрозумів, що мені з цими" дітьми "нема чого робити".

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів