Лікарі не визнали Кіркорова психом

10 грудня 2010, 15:00

Ізраїльські лікарі не знайшли у російського співака-скандаліста Філіпа Кіркорова ознак психічних захворювань. Напад артиста на телережисера Марину Яблокову спеціалісти списали на нервовий зрив.

Про це розповіла прес-секретар артиста Ольга Алексєєва, повідомляє "Інтерфакс".

"Ні про які психічні захворювання лікарі навіть не ведуть мови. Це нервовий зрив на тлі сильної фізичної та емоційної втоми, що накопичилася у Філіпа внаслідок затяжної депресії", - сказала речник Кіркорова.

Вона також зазначила, що артист знаходиться в "важкому, пригніченому стані".


"Він розкаюється, визнає свою провину. Філіп вибачиться перед Яблоковою особисто. Він сам цього хоче і обов'язково зробить, тому що він щиро розкаюється у тому, що трапилося. Наші юристи і сам Філіп, як і раніше, пропонують мирову угоду, але деталі я поки повідомити не можу", - підкреслила Алексєєва.

Нагадаємо, Кіркоров пройшов обстеження у неврологічному відділенні клініки Тель-Авіва.

Наразі співак повернувся до Росії, де планує пройти подальше лікування.

У Кіркорова немає психічних розладів?

До слова, поки Філя намагається переконати, що його неадекватна поведінка - це наслідки хвороби, свідки діляться з журналістами подробицями побиття.

Так, очевидці репетиції "Золотого грамофона", під час якої й стався конфлікт, запевняють, що Яблокова обізвала Кіркорова, пише "Московский комсомолец".

Свідки переповіли діалог, який і спровокував бійку співака з жінкою.

"Хто ти така?" - поцікавився Філіп у Яблокової, яка стала відповідати йому замість головного режисера. У відповідь Кіркоров почув: "А ти хто такий?".

Обурений артист одразу ж випалив: "Пішла звідси!". На що Яблокова сказала: "Г…дон".

Втім бійка, кажуть, відбулася не одразу, а трохи згодом. Мовляв, Філя забажав, аби головний режисер прибрав свою зухвалу помічницю.

Однак жінка лишилася і продовжила коментувати претензії Кіркорова. Тоді співак не витримав і накинувся на Яблокову.

Фото "Московского комсомольца"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів