Кіркоров помириться зі своєю жертвою, але грошей не дасть

13 грудня 2010, 12:50

Співак Філіп Кіркоров і побита ним режисерка Марина Яблокова домовилися про мирову угоду.

Однак артист не збирається виплачувати своїй жертві матеріальну компенсацію, повідомляє "Інтерфакс".

"Найближчим часом буде підписано (мирову угоду). Зараз обговорюються останні деталі. Справу буде завершено миром...", - сказав адвокат Яблокової.

Представник режисерки запевнив, що Кіркоров виплатить жінці "пристойну грошову компенсацію, яка піде не Яблоковій, а відразу в благодійний фонд".


Щоправда, адвокат не став називати суму компенсації до підписання всіх документів.

Водночас представники Філіпа Кіркорова не мають наміру пропонувати телережисеру Марині Яблоковій жодної фінансової компенсації.

"Ми їй гроші не пропонуємо, про них навіть не йдеться", - заявив адвокат артиста.

За його словами, нещодавно було виявлено любительський відеозапис інциденту між Кіркоровим і Яблоковою, на якому видно, що співак не бив телережисерку.

Кіркоров виплутається зі скандалу без матеріальних втрат?

Представник поп-виконавця додав, що між сторонами, як очікується, буде укладено "комюніке, в якому сторони відмовляться від взаємних претензій".

До слова, у Яблокової вважають, що відеозапис міг бути змонтований. Мовляв, у появі відео можуть бути зацікавлені особи, які сподіваються на продовження конфлікту.

"Я думаю, у цій ситуації хтось хоче, щоб конфлікт тривав і в кінцевому рахунку дійшов до суду", - сказав адвокат.

Нагадаємо, 6-го грудня під час репетиції виступу на церемонії "Золотий Грамофон" Кіркоров у різкій формі висловив невдоволення спрямованим на нього прожектором. Другий режисер церемонії Марина Яблокова попросила співака дочекатися налагодження світла, однак він відповів нецензурною лайкою, підбіг до жінки і почав її бити.

Потерпіла подала заяву в міліцію з проханням порушити кримінальну справу і відмовилася від мирової угоди.

Пізніше Кіркоров публічно вибачився перед Яблоковою. Він заявив, що нажаханий тим, що сталося та пояснив свою поведінку серйозною хворобою, нападами якою він страждає двічі на рік і яка супроводжується втратою пам'яті.

Згодом співак пройшов обстеження у неврологічному відділенні клініки Тель-Авіва. Однак лікарі заявили, що інцидент з Яблоковою - результат нервового зриву, а не психічних захворювань.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів