Лоліта: Чоловік Валерії бив дружину

21 грудня 2010, 12:02

Співачка Лоліта Мілявська, яка славиться своєю прямолінійністю, наїхала на чоловіка та продюсера Валерії Іосіфа Пригожина, пише "Твой день".

За словами артистки, Іосіф Пригожин бив свою першу дружину та любить плести інтриги навколо зірок російського шоу-бізнесу.

Про це Лоліта заявила під час зйомок однієї з телепрограм, де обговорювали історію Філіпа Кіркорова з побиттям жінки.

Цікаво, що Пригожин різко засудив дії Філіпа. Однак Мілявська поспішила повідомити, що й чоловік Валерії не без гріха.


"Я згадала, будучи сусідкою Пригожина, що він сам піднімав руку на свою першу дружину, яка приходила до мене плакатися", - заявила Лоліта.

Та на цьому відвертості про Пригожина не закінчилися.

"Я терпіти не можу інтриганів. Іосіф вже багато років займається підбурюванням людей, веде себе нечистоплотно і, на жаль, жодного разу не відповів за це перед законом, оскільки робить свої інтрижки нишком. Нишком, наприклад, записує розмови моїх товаришів, а потім доносить їх телевізійному начальству", - зауважила Мілявська.

Лоліта називає Пригожина інтриганом

Згадала Лоліта й історію про те, як чоловік Валерії наговорював і на неї:

"…Минулого року кілька організаторів концертів підходили до мене й казали: "Ви знаєте, тут така ситуація. Пригожин розповідав, що ви напиваєтеся і зриваєте корпоративи - і краще вас не брати". Але оскільки люди були адекватні й зі мною працюють багато років, у них це викликало напад подиву".

На думку артистки, навряд чи Пригожин зможе списати свої вчинки на якусь "таємничу хворобу".

"Боюся, жодне лікування Іосіфу не допоможе. Тут річ у вихованні та освіті. Ймовірно, хтось навчив його інтриг, десь він це ввібрав. І я знаю, що величезна кількість моїх товаришів цю людину не поважає", - зауважила Лола.

"Всі артисти давно знають, що при Пригожині говорити нічого не можна: все одразу стає надбанням кого завгодно, в будь-якій збоченій формі, бо він підбурює людей. Тому я не можу Пригожину порадити лікуватися. Я б порадила йому емігрувати з нашої великої, дружньої компанії. Я думаю, це все - проблеми порядку психологічного", - додала вона.

Відомо, що Пригожин вимагає у телеканалу, який записав скандальну програму, вирізати промову Мілявської з ефіру. Інакше чоловік Валерії погрожує піти до суду.

Фото "NewsMusicRu" та "Zirki.info"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів