Джамала відмовилася співати за Росію на "Євробаченні-2011"

2 березня 2011, 14:24

Співачка Джамала не буде брати участь у пісенному конкурсі "Євробачення" - ані від України, ані від Росії.

Розмови про те, що Джамала може виступити на "Євробаченні" від Російської Федерації - не більше, ніж чутки. Ніхто з команди співачки не веде переговорів з Москвою.

Про це виданню "Крым. Комментарии" заявив піар-менеджер Джамали Денис Козловський.

"Ми жодних переговорів не ведемо. Нам навіть думка така не приходила в голову. Я думаю, що ми не будемо взагалі більше думати про "Євробачення". Думаю, що і в майбутньому цей конкурс нічого цікавого нам не принесе", - сказав піар-менеджер Джамали.


Джамала ніколи не виступить на "Євробаченні"?

Як повідомлялося раніше, вночі з 26-го на 27-е лютого після оголошення результатів голосування у прямому ефірі на Першому національному стало відомо, що на "Євробачення-2011" від України полетить Міка Ньютон.

Втім, незадоволені й обурені результатами нацвідбору представника України на "Євробачення-2011" розмістили в інтернеті петицію до Першого національного. Після цього НТКУ вирішила провести переголосування за фіналістів відбору на "Євробачення".

Водночас заступник глави адміністрації Ганна Герман заявила, що наполягатиме на розслідуванні проведення відбору кандидатури від України на "Євробачення".

Також трьом лідерам попереднього голосування - Міка Ньютон, Злата Огнєвіч, Джамала - запропонували виступити у четвер, 3 березня з 21:30 до 23:00 у прямому ефірі.

Однак Джамала, а слідом за нею і Злата Огнєвіч, відмовилися брати участь у так званому "суперфіналі".

Врешті-решт прес-служба Національної теле- та радіокомпанії України оголосила, що НТКУ не проводитиме суперфінал нацвідбору, а переможницею нацвідбору "Євробачення-2011" визнано Міку Ньютон, яка й представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі у травні у Дюссельдорфі.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів