Лоліта виходить заміж. Дружкою буде Пугачова?

17 березня 2011, 17:49

Російська співачка-правдолюбка Лоліта Мілявська зібралася заміж за свого коханця Дмитра Іванова, який молодший за неї на 12 років.

Щоправда, кажуть, артистка хоче тримати урочисту подію у таємниці. Однак журналістам вже стала відома дата весілля – 20 березня.

Подейкують, Лола та Діма святкуватимуть узаконення шлюбу в одному з ресторанів Москви. А на гулянку покличуть близько 200 гостей. Так, окрім мами та доньки Мілявської, а також родичів нареченого, молодят мають привітати Алла Пугачова, Максим Галкін, Ксенія Собчак, Філіп Кіркоров та інші.

До слова, за чутками, у якості своєї дружки Лоліта покликала саме Примадонну. Щоправда, остання своєї згоди ще не дала, пише "Комсомольская правда".


Відомо, що Мілявська вже замовила весільну сукню від іменитого дизайнера. На святкове вбрання співачка, кажуть, виклала 50 тисяч євро. Окрім цього на нареченій також мають бути ексклюзивні прикраси з діамантами.

Пропозицію руки і серця від молодого спортсмена Лоліта отримала ще в травні минулого року. Але зірка вирішила трохи почекати з відповіддю. І от після Нового року Мілявська таки погодилася знову вдягти весільну сукню.

Нагадаємо, Мілявська вже має чотири штампи про шлюб. Першим чоловіком Лоліти був її однокурсник Олександр Бєляєв. Але союз протривав не довго.

Лоліті знову закортіло під вінець. Цього разу з 35-річним спортсменом Дмитром

З другим чоловіком – москвичем з прізвищем Мілявський, Лола, кажуть, розписалася заради прописки. Хоча на той момент вже жила у цивільному шлюбі з Олександром Цекало. Згодом же Цекало став офіційним третім чоловіком артистки.

"Сашу Мілявського я бачила лише два рази: в день реєстрації шлюбу і в день його розірвання", - зізнавалася Лола.

З Цекало ж Мілявська прожила 10 років. А вже після розлучення з ним, співачка народила доньку Єву. Щоправда, про батька дівчинки зірка говорить неохоче. Лише якось Лоліта натякнула, що татусем доньки таки є Цекало.

Четвертим обранцем артистки став Олександр Зарубін. Тоді весілля обійшлося молодятам у майже мільйон доларів.

Фото "Экспресс-газеты"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів