Лоліта готується стати матір'ю

25 січня 2011, 12:49

Співачка Лоліта Мілявська мріє народити сина своєму молодому коханцю Дмитру Іванову.

Як пише "Экспресс-газета", скандальна артистка збирається стати матір'ю вже цього року.

Так, останні кілька місяців Лоліта активно займається своєю зовнішністю і здоров'ям. Зокрема, Мілявська зробила пластику обличчя, пройшла комплексне обстеження в елітній клініці.

Щоб підготуватися до зачаття, лікарі прописали співачці гормони. Від них зірка трохи поправилася, але її це нітрохи не турбує, адже про сина вона мріє давно.


Кажуть, вперше Лола завагітніла в юності, але мати наполягла на аборті. Мовляв, молода ще й немає ні гроша за душею. Тоді дівчина послухала матір, про що в зрілому віці не раз шкодувала.

Лоліта довго не могла завагітніти, хоча пристрасно цього бажала. П'ять років тому вона могла б стати матір'ю, але стався викидень. Як пояснили медики, він був наслідком того самого переривання вагітності.

Мілявська з Івановим хочуть сина

Наразі у Мілявської підростає 12-річна донька Єва. Дівчинка народилася п'ятимісячною і важила 1300 грамів.

Нагадаємо, влітку 2009 року у Лоліти закрутився роман з Дмитром Івановим, який нині супроводжує артистку на всіх заходах.

Мілявська впевнена, що шлюб з цим чоловіком, який молодший за неї на 12 років, стане останнім - мовляв, нарешті вона знайшла своє справжнє жіноче щастя і нікуди його не відпустить.

Діма теж не приховує, що мріє стати батьком. Навесні минулого року пара навіть здійснила паломництво по святих місцях Ізраїлю, де молилася про дитину.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів