Ліндсей Лохан залишиться без прізвища

25 березня 2011, 17:23

Скандальна актриса Ліндсей Лохан, на яку незабаром чекає суд через нібито вкрадене нею кольє, вирішила позбутися батьківського прізвища й лишити собі лише ім'я.

Наслідуючи зірок, що запросто обходяться псевдонімом з одного слова, як то Прінс чи Мадонна, Ліндсей і собі вирішила "скоротитися".

Цю новину повідомила матуся юної скандалістки, Діна Лохан, пише "Pop Eater".

"Ліндсей відкине "Лохан" та стане просто "Ліндсей. На додачу, ми з Алі (менша сестра Ліндсей) офіційно змінимо наше прізвище на моє дівоче, Салліван", - розповіла Діна.


Жіноча половина сім'ї більше не бажає мати нічого спільного із батьком Ліндсей та Алі, Майклом Лоханом, повідомило джерело видання. До того ж, спекатися "нещасливого" прізвища – непоганий спосіб розпочати все спочатку

"Так багато славетних людей у шоубізі відомі лише за іменами. Погляньте на Опру та Бейонсе. Тепер можете додати до цього списку й Ліндсей", - зазначив інформатор.

Невідомо, чи засмутило Майкла Лохана таке рішення екс-дружини та доньок. Адже, нагадаємо, чолов'яга зараз має набагато серйозніші проблеми – днями його було заарештовано за звинуваченням у нападі на жінку.

На саму Ліндсей невдовзі також чекає суд – через злощасне коштовне кольє. Дівчина навідріз відмовилася піти на угоду з прокурором та визнати себе винною, пише "TMZ".

Як свідчать джерела порталу, правоохоронці також мають намір ретельніше розглянути й давній інцидент за участю зірки, коли вона нібито почубилася з працівницею реабілітаційного центру Бетті Форд, де проходила лікування від алкогольної та наркозалежності.

Іще однією прикрою звісткою для Ліндсей може стати те, що її екс-коханка Саманта Ронсон, схоже, підшукала собі нову дівчину. Фото палких поцілунків діджейки та її таємничої подружки опублікувало видання "The Daily Mail" під заголовком – "Ліндсей, не дивися!".

Фото "Reuters" з сайту "The Guardian"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів