Lady Gaga отримала пеніс та змусила червоніти свою маму?

29 березня 2011, 13:11

У понеділок співачка Lady Gaga відсвяткувала своє 25-річчя. Подейкують, зірці подарували діаманти та ексклюзивну секс-ляльку з величезним пенісом.

Серед запрошених на вечірку, що відбулася в одному з лос-анджелеських мексиканських ресторанів, був приятель іменинниці Люк Карл, вокалістка "Black Eyed Peas" Ферджі та супермодель Сінді Кроуфорд.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "Daily Mirror".

"Від одного з невідомих гостей Gaga одержала діаманти, тоді ж як інший подарував секс-ляльку, зроблену спеціально для неї – "родзинкою" (дарунку) був величезний пеніс", - розповів інформатор.

Після того, як було розрізано святковий торт, Lady Gaga піднялася на сцену. Під акомпанемент ресторанного гурту маріачі іменинниця виконала пісні з репертуару Мадонни та гурту "Motley Crue". Звісно, гості також почули і її власний хіт –"гімн геїв" "Born This Way", пише "US Magazine".

Як оповідає джерело, на святкуванні була присутня й мама співачки Синтія. Жінка весь час червоніла через доччині екстравагантні витівки та бурчала: "Стефані!".

До слова, "новому приятелеві", якого презентували співачці, була б до пари гумова лялька "Lady Gag Gag". Нагадаємо, цю "зіркову" забавку для дорослих торік почали продавати в секс-шопах.

Фото "Reuters" з сайту Flickr

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів