Лілі Аллен приїде на весілля на тракторі?

30 березня 2011, 14:04

Схоже, співачка Лілі Аллен вже обрала транспорт для свого майбутнього весілля. Це буде не карета й не білий "Rolls-Royce", а трактор.

Принаймні саме на тракторі зображено Лілі та її нареченого Сема Купера на весільних запрошеннях, пише "The Sun".

Святкування "у сільському стилі" призначене на 11-те червня. У списку запрошених - "гульвіса №1" Кейт Мосс та екс-дружина Джуда Лоу, акторка Сейді Фрост.

Сукню для щасливої нареченої створить дизайнер Карл Лагерфельд.


Як відомо, Аллен та Купер заручилися на Різдво. Радісній події передувало горе – у листопаді пара втратила спільну дитину.

Жартівливе весільне запрошення Лілі Аллен

Нагадаємо, через вірусну інфекцію, яку підчепила Лілі, в неї сталися передчасні пологи. Артистка була на 6-му місяці вагітності, її хлопчика врятувати не вдалося.

"Я фактично перебувала на смертному одрі, але навіть не відчувала цього", - розповіла співачка в документальному фільмі "Lily Allen: From Riches To Rags", пише видання.

"Я збагнула, яка я щаслива, що поряд зі мною є Сем та моя сім'я. Є жінки, які настільки самотні та (після пережитого) мають повертатися до жахливих квартир на 17-му поверсі, і в них немає нікого. Не думаю, що я колись розуміла, як добре, що в мене це є. Я так багато часу мого життя провела, скаржачись", - зізналася Лілі.

Скріншот з сайту "The Sun"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів