Малахов одружиться в Парижі?

15 квітня 2011, 12:05

Російський телеведучий Андрій Малахов планує покінчити з холостяцьким життям. Подейкують, шоумен вже заручився із своєю VIP-нареченою Наталею Шкульовою, а весілля відгуляє в Парижі.

Як пише "Комсомольская правда" з посиланням на друзів Малахова, той вже встиг заручитися з майбутньою дружиною. Андрій, кажуть, подарував коханій розкішну обручку.

"Це дуже дорога каблучка. Діаманти у 2 карати багетного огранювання. Такі прикраси роблять лише "Graff" і "Tiffany". Її вартість може варіюватися від 100 до 150 тисяч євро", - зауважив один ювелір.

Нагадаємо, наприкінці минулого року стало відомо про стосунки Малахова з 31-річною донькою свого роботодавця, видавця журналу, який очолює шоумен.


Андрій вже встиг представити обраницю своїй мамі. А нещодавно з'явилися чутки про те, що парочка таємно побралася. Однак телеведучий спростував цю інформацію.

Малахов і Шкульова готуються оформити стосунки

"Ні. Дата призначена. Готуємося до весілля. Подія буде на початку літа, не у Москві. Точну дату поки що рано називати", - зауважив Малахов.

Тусовщик також додав, що насправді сама реєстрація шлюбу – це лише формальність.

"Ми і так вже разом", - пояснив він.

Родичі ж нареченої Наталі Шкульової виявилися більш балакучими. Вони розповіли що кохана Андрія нещодавно купила нову велику квартиру на Арбаті. Мовляв, саме там і живуть майбутні молодята.

Подейкують, Малахов і Шкульова вигадали цілий сценарій для свого весілля. Церемонія нібито відбудеться в середині липня у Парижі. На гулянку запросять кілька сотень гостей, але без залучення журналістів.

Весільну сукню Наталя замовить у модного дизайнера Віри Вонг.

Фото "Комсомольской правды"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів