Гітарист "The Rolling Stones" повернувся до російської коханки?

4 травня 2011, 17:18

Схоже, гітарист "The Rolling Stones" Ронні Вуд засумував за своїм титулом короля гоблінів.

Замість того, аби побратися з бразилійкою Аною Араужу, яка змусила його кинути пиячити, 63-річний музикант знову зблизився з колишньою пасією, офіціанткою Катериною Івановою.

Ронні та Катя "знову друзі", підтвердив речник зірки, повідомляє "The Sun".

У Вуда досі збереглися почуття до 22-річної Каті, за побиття якої він свого часу загримів за ґрати, стверджує джерело. Він знову благав її про побачення. А днями колишня парочка помирилася.

"Любовне життя Ронні ніколи не було простим. Ана справді добре впливала на нього, вгамовувала… Але він досі має почуття до Кет", - повідомив співрозмовник.

"Коли Ана дізналася, що він знову спілкується з нею (Катею), вона осатаніла", - додав він.

Вуд та Іванова знову разом?

Ронні ж, за старою звичкою, кинувся шукати співчуття в колишньої дружини Джо, проте марно.

За словами джерела, близькі Вуда побоюються, що разом із Катериною до життя музиканта повернеться і його "дика" поведінка.

Нагадаємо, роман із Катею коштував Ронні близько 10,4 мільйонів доларів – таку компенсацію одержала від нього зраджена дружина Джо після 23 років шлюбу.

За словами жінки, чоловікова коханка зробила їй послугу, адже сама б вона ніколи не покинула б пияка Ронні.

Недовго тішилася трофеєм і сама Катя – казка про кохання перетворилася на трилер, а принц - на "злого короля гоблінів". Сповнений скандалів роман тривав менше двох років.

Розлучившись із Ронні, Катерина спробувала себе в якості зірки реаліті-шоу, а тоді знову повернулася до кар'єри офіціантки. Вуд за цей час встиг офіційно стати холостяком та зав'язати стосунки з Араужу.

Фото "Mahalo Fasion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів