Зраджену жінку Шварцнеггера втішив лідер "U2"

27 травня 2011, 12:44

Зраджену дружину актора Арнольда Шварценеггера Марію Шрайвер, яка переживає нині тяжкі часи, вдалося трохи розрадити ірландському рок-музиканту Боно.

Ці двоє влаштували "побачення-ланч", причому не уникаючи папарацці, а навпаки, обравши для зустрічі місце, де зазвичай "тусуються" фотографи, пише "TMZ".

Дивовижно, але в товаристві лідера гурту "U2" згорьована Шрайвер усміхалася, зазначає видання.

Що звело Марію та Боно докупи, лишається загадкою. Проте відомо, що обидва вони займаються благочинністю.


До слова, чоловікові Марії Арнольду Шварцнеггеру тепер, вочевидь, не до посмішок. Амурні походеньки екс-губернатора Каліфорнії, результатом яких стало народження позашлюбної дитини, стануть приводом для офіційного розслідування.

Перевірятимуть, чи не витрачав, бува, Арні, державні гроші на свою коханку. Про це оголосив віце-голова Каліфорнійської демократичної партії та голова Лос-Анджелеської демократичної партії Ерік Бауман, пише "Radar Online".

"Каліфорнійці всерйоз стурбовані тим, що колишній губернатор міг обманювати не лише свою дружину та дітей. Я, наприклад, хотів би знати, чи не використовувалися для прикриття цього фіаско які-небудь ресурси кампаній чи губернаторські", - сказав Бауман.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів