Кіркоров: Лорак - квочка

17 червня 2011, 17:38

Російський скандальний співак Філіп Кіркоров називає свою подругу Ані Лорак квочкою і вважає 100-відсотковою матір‘ю.

Перше, що зробив по приїзду до Києва співак Філіп Кіркоров, то це привітав колегу Ані Лорак з народженням дочки, пише "Комсомольська правда в Україні".

"Це було перше, що я зробив, прилетівши до Києва. Я заїхав подивитися їх нову квартиру, оцінив її своїм дизайнерським оком, щоб зрозуміти, що привезти в подарунок у наступний візит", - пояснив Кіркоров, який давно товаришує з Кароліною та її чоловіком Муратом.

"Мені треба було подивитися на дитину, зарядитися її енергією. Я не можу формально щось подарувати - мене завжди дратують непотрібні подарунки. Це не проблема - заїхати в дитячий магазин накупити купу всього непотрібного і вручити: "Це вам від мене". Це не по-кіркоровськи. Ну, наприклад, подарував би я зараз візочок. Їх у малятка вже три, мій би був четвертим", - пояснює Філіп свій підхід до подарунків.


Нагадаємо, 9-го червня у Лорак народилася донька, яку співачка назвала Софією. Якщо вірити Філіпу Бедросовичу, Кароліна повністю занурилася у материнство.

"Вона мама на всі 100 відсотків. Кароліна не випускає дитя з рук, вона отримує задоволення від годування - для неї це цілий ритуал. Вона після пологів чудово виглядає, не втратила свою форму, і в неї вже є думки про сцену", - розповідає співак.

Кіркоров вважає Кароліну божевільною матір'ю

Втім, пропозицію від композитора Ігоря Крутого частіше з‘являтися на музичному фестивалі у Юрмалі цього літа, Ані відкидає.

"...Кароліна - божевільна мати. Зараз попереду Юрмала, а вона думає, як би скоротити перебування там до мінімуму. Вона отримала запрошення від Крутого кожен день брати участь у концертах, це - велика спокуса. Але Кароліна вважає, що може поїхати в Юрмалу лише на два дні", - пояснює Кіркоров.

За його словами на дитячу "Нову хвилю" Лорак збирається їхати вже з дитиною.

"Софія до того часу зміцніє, їй буде три місяці", - додає Філіп.

Судячи зі слів співака, Кароліні материнство дуже пасує.

"Я й не сумнівався, що вона такою буде, тому що вона... квочка", - каже Кіркоров.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів