Моїсеєв переглянув своє життя й передумав одружуватися

24 червня 2011, 11:32

Інсульт, що його пережив наприкінці минулого року російський співак Борис Моїсеєв, змусив його по-новому поглянути на своє життя. 57-річний артист розповів, що бачив під час коми, та чому не прийшов попрощатися з Людмилою Гурченко.

Іще Моїсеєв передумав одружуватися, а вже в липні збирається заспівати на "Новій хвилі", пишуть "Тайны звезд".

Почувається зірка вже непогано, навіть ще здоровішим, ніж був до інсульту. Навіть уповільнена мова для нього "лише в кайф". Лікарям, яких Моїсеєв називає своїми рятівниками, вдалося вдихнути в нього життя й переконати, що інсульт – то не вирок.

"Мені здається, що за тим, що я робив раніше, за нескінченною низкою гастролей та телеефірів я загубив самого себе. І втратив смак до життя. Тому трагедія, що сталася зі мною наприкінці грудня минулого року, дала мені світло для нового життя: помірного, яскравого та емоційного. Те, що сталося, дозволило мені збагнути головне – я хочу жити!", - поділився артист.


День, коли стався інсульт, Борис називає найстрашнішим у своєму житті. Стан коми він порівнює з вакуумом.

"Мені здавалося, що я літаю понад сценою й намагаюся спуститися на неї, аби зіп'ятися на ноги. А навколо – дуже багато людей, і всі вони намагаються ляснути мене по носі. Пам'ятаю, що бачив цифру 25. Це якийсь таємний знак, який я досі не можу розгадати. Але певен, що ця цифра не випадкова", - розповів Моїсеєв.

Отямившись у реанімації, співак запитував Господа, чим він заслужив увесь цей "кошмар", та потім знайшов відповідь - мабуть, просто неправильно жив.

Одружуватися Моїсеєв більше не хоче. Свій шанс мати завести дітей, на думку артиста, він також уже втратив.

"Час весіль для мене минув… Не слід плутати те, що було тоді, й те, що сьогодні. Це лише гаяння часу", - зазначив він.

На відновлення свого здоров'я співак нині витрачає "божевільні" суми. У фінансовій скруті йому допомагають друзі.

"Сьогодні найголовніше – відновити свою мову. Бачите, я вже непогано говорю. Так, є незначні дефекти. Але ви не забувайте, що ще два місяці тому я не міг нормально вимовити майже жодного слова! Гадаю, вже в кінці липня я зможу виступити на "Новій хвилі-2011" в Юрмалі! Здивую всіх та, передусім, себе!", - запланував Борис.

Нагадаємо, незадовго до смерті актриси Людмили Марківни Гурченко Моїсеєв встиг попросити в неї пробачення за образи. Прийти ж попрощатися із нею для Бориса було б "неприпустимим".

"Образ цієї великої жінки, великої актриси, має назавжди лишитися в моєму серці живим", - пояснив він.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів