Кейт Мосс спланувала "кокаїнове" весілля

27 червня 2011, 21:24

Весілля супермоделі Кейт Мосс і музикантом Джеймі Хінсом відбудеться вже наступного тижня.

Британська преса, пам'ятаючи пристрасті самої Кейт та її друзів, вже назвала захід "найкокаїновішою вечіркою століття", пише "Комсомольська правда в Україні" із посиланням на "The Daily Mail".

Весілля буде тривати три дні і обійдеться нареченій у 500 тисяч фунтів, що на наші гроші - близько 5,5 мільйонів гривень. Платитиме за гулянку саме супермодель - через бідність нареченого.

Кейт розповіла друзям, що планує зробити щось протилежне до нещодавнього королівського весілля. Типу "панки з рок-фестивалю відриваються у Ріці".

Запрошено близько 300 осіб, у тому числі і Джона Гальяно, який став автором весільної сукні своєї музи. Всі гості, між іншим, муситимуть принести з собою водяні пістолети.


Шлейф весільної сукні будуть нести діти її подруги Сейді Фрост, колишньої дружини актора Джуда Лоу. Кейт вже повідомила Сейді, що цілитиметься весільним букетом просто у неї, щоб жінка вже знайшла нормального чоловіка і вийшла за нього заміж.

Вечірка пройде у маєтку Кейт, купленому свого часу за 2 мільйони фунтів стерлінгів.

Вдалося дізнатися, що найбільше Мосс боїться, що хтось потоне у її басейні, як це сталося колись на її вечірці. Тому модель попросила убезпечити своїх гостей від випадкового падіння у воду.

Гості будуть пити горілку, енергетичні напої та шампанське "Дон Періньйон" - замовлено кілька вантажівок. А для тих, хто перебуває на лікуванні від пияцтва і наркоманії, зроблять безалкогольні коктейлі. Правда, британська преса боїться, що це буде свято зі сльозами на очах від кокаїну.

На вулиці буде стояти намет, де всі бажаючі зможуть освіжити манікюр і зробити масаж.

До речі, весь минулий тиждень "кокаїнова Мосс" перебуває в сильному душевному хвилюванні і навіть кілька разів поплакала на прийомі у свого психотерапевта.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів