На скандаліста Бектурсунова скоєно напад

11 липня 2011, 10:37

На колишнього радника київського мера Леоніда Черновецького Казбека Бектурсунова напали.

Екс-чиновника, який колись фігурував у скандалі з розбещенням неповнолітніх, невідомі зустріли біля будинку. Поруч з Бектурсуновим на момент інциденту знаходилася його дружина-тусовщиця Дар'я Шаповалова.

Про напад на себе коханого Казбек поспішив повідомити на своїй сторінці у Facebook.

"Щойно пішов з дому наряд міліції. Довелося писати заяву. Просто під будинком на мене з Дар'єю було скоєно організований напад кількох осіб, які чекали нашого приїзду півгодини під під’їздом (за свідченням дворових паркувальників) і з підстраховкою у різних кутах двору", - йдеться у повідомленні екс-соратника Черновецького.


Бектурсунов поскаржився, що на нього з дружиною напали

Наразі невідомо, кому перейшов дорогу Бектурсунов. Однак він впевнений, що цей напад пов'язаний з його професійною діяльністю.

"Схоже, це пов'язано з роботою. Ми цілі. Болить голова. Я цього так не залишу", - зауважив Казбек, який нині разом з дружиною займається видавничою справою.

Нагадаємо, два роки тому Бектурсунов був головним фігурантом у справі з розбещення неповнолітніх. Тоді ще радника Черновецького звинувачували у сексуальних зв’язках із 15-річною дівчиною. Щоправда, згодом справу було закрито.

Фото з Facebook Бектурсунова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів