Син Шварцнеггера мало не загинув

25 липня 2011, 12:34

13-річний син екс-губернатора Каліфорнії Арнольда Шварцнеггера Крістофер перебуває у лікарні після нещасного випадку.

Як стало відомо сайту "TMZ", тиждень тому молодший син "Термінатора" та Марії Шрайвер ледь не загинув під час заняття з серфінгу у Малібу.

В результаті нещасного випадку Крістофер отримав численні переломи і колапс легенів. Як відомо, компресійний ателектаз, або колапс легенів відбувається у результаті накопичення повітря чи газу між оболонками, у яких містяться легені.

Травми Крістофера були настільки серйозні, що він пробув у відділенні інтенсивної терапії протягом кількох днів.


Як пише "People", Крістофер перебуває у важкому стані у лос-анджелеській лікарні.

"Крістофер був у відділенні інтенсивної терапії з неділі. Марія його не залишила і спить в лікарні", - повідомило джерело видання.

Під час інциденту, коли Крістофер займався серфінгом, на пляжі із ним була мати - Марія Шрайвер

Також повідомляється, що незважаючи на розлучення, яке нині переживає сім‘я Шварцнеггер-Шрайвер, уся родина об‘єдналася навколо 13-річного хлопчика.

"І хоча це був дуже страшний тиждень, Крістофер оточений своєю родиною і друзями. Він хоробрий хлопчик, і очікується, що він повністю одужає", - йдеться у заяві батьків хлопця для преси, пише "People".

У п'ятницю, старший брат Крістофера Патрік у своєму Twitter написав:

"Спасибі всім за ваші повідомлення щодо мого брата Цей хлопець найсильніша дитина, яку я коли-небудь бачив. Моліться (за нього) й надалі..."

Сестра Крістофера Кетрін також зробила допис у Twitter:

"Спасибі, хлопці за те, що ви так переймаєтесь, і за ваші молитви за мого молодшого брата!.. Він міцний хлопець, і йому вже трохи краще! Будь ласка, продовжуйте молитися за нього!"

Фото Reuters з сайту "All Voices"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів