Покоївка в деталях описала секс зі Стросс-Каном. ФОТО

25 липня 2011, 14:23

Працівниця готелю "Sofitel", яка звинувачує в нападі екс-голову МВФ Домініка Стросс-Кана, дала своє перше інтерв’ю.

32-річна Нафіссату Діалло, якій тепер наче не надто йме віри суд, розповіла, як опиралася нападникові та за які саме місця він її хапав.

Нафіссату Діалло

Жінка бажає, аби Стросс-Кан таки опинився за ґратами, повідомляє журнал "Newsweek".

Як згадує покоївка, зайшовши тоді до номеру, вона аж ніяк не очікувала зустріти там голого сивого чоловіка. Вона вибачилася й хотіла одразу ж піти.


"Немає за що вибачатися", - відказав пожилець, а тоді зачинив двері, стиснув груди Діалло, сказав їй, що вона вродлива та заходився штовхати до спальні.

Нафіссату пригадує, що була налякана, просила чоловіка припинити й говорила, що ризикує втратити роботу.

"Він міцно притиснув мене до ліжка", - згадує покоївка.

Далі, за словами Діалло, Стросс-Кан почав пхати їй до рота свій пеніс. Вона ж щосили опиралася, стуляла губи, смикала головою в різні боки, відштовхувала кривдника та навіть пробувала налякати.

32-річна покоївка Нафіссату Діалло (ліворуч) дала перше інтерв‘ю про зґвалтування її Стросс-Каном

Нападник сказав їй, що в номері нікого немає, й ніхто її не почує. Він зірвав з неї колготки та вхопив за промежину так міцно, що навіть за кілька годин, коли жінку обстежували в лікарні, в тому місці були червоні сліди.

Він змусив Діалло стати на коліна, спиною до стіни, а тоді, міцно тримаючи її голову, таки змусив узяти до рота свій статевий орган.

Під час інтерв’ю жінка наочно продемонструвала, як тримав її Стросс-Кан та навіть зобразила, які звуки він видавав під час самого процесу. Увесь інцидент тривав приблизно 15 хвилин.

"Я підвелася. Я плювалася. Я побігла. Побігла звідти. Я не оберталася. Побігла в коридор. Я була така знервована, така перелякана. Я не хотіла втратити роботу", - пригадує вона.

Про те, що її намагалися зґвалтувати, жінка повідомила своїй начальниці, а та вже зателефонувала "911". Про те ж, хто був її кривдник, Нафіссату дізналася лише згодом, із ранкових новин.

Жертва екс-глави МВФ

"Я дивилася "Channel 7" і вони сказали, що це той чоловік – я не знаю – що він збирається стати наступним президентом Франції. І я подумала, що мене вб’ють", - каже вона.

"Через нього мене називають повією. Я хочу щоб він потрапив до в’язниці. Хочу, що б він знав: є місця, де не можна застосувати свою владу, не можна застосувати свої гроші", - наполягає Діалло.

Нагадаємо, у спробі зґвалтування Домініка Стросс-Кана звинувачує ще одна жінка – журналістка й письменниця Трістан Банон. Причому її рідна мама також мала з 62-річним французом "жорсткі" сексуальні стосунки.

Фото The Associated Press з сайту The New York Times, а також фото BBC

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів