Водянова вийде заміж за Березовського?

26 липня 2011, 17:23

Опальний російський олігарх Борис Березовський буцімто одружиться із моделлю Наталею Водяновою.

Принаймні таку качку підхопив ряд інтернет-ЗМІ, у тому числі сайт РКМ, посилаючись на ресурс "Sky News".ю При цьому на сайті останнього подібної інформації наразі відшукати не вдається.

Так от стверджується, що Березовський особисто повідомив, що запропонував Водяновій руку і серце.

При цьому у парочки вже нібито відбулася таємні заручини. Із запрошених на церемонії заручин не було нікого з відомих людей світу моди чи великого бізнесу.


Окрім того, повідомляється, що весілля Березовського і Водянової призначене на 15 вересня і відбудеться начебто не в Лондоні, а на Мальдівах.

Також додається, що Березовського і Водянову бачили разом за вечерею в одному із закритих ресторанів Лондона.

У Березовського й так 6 дітей. Тепер додасться й трійко від Водянової?

Нагадаємо, днями стало відомо, що російський олігарх Борис Березовський мусить віддати своїй екс-дружині Галині Бешаровій щонайменше від 200 до 370 мільйонів фунтів в якості відступних при розлученні.

На врегулювання фінансової сторони розірвання шлюбу в екс-подружжя пішов рік. При цьому деталі рішення оприлюднені не були, лише повідомлялося, що сторони прийшли до обопільного компромісу.

Що цікаво, Наталя Водянова, яка буцімто вже близько року живе окремо від свого чоловіка лорда Джастіна Тревора Берклі Портмана, на офіційне розлучення донедавна подавати не збиралася.

Фото Woman.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів