Моїсеєв повернувся після інсульту закоханим

28 липня 2011, 10:26

Російський артист Борис Моїсеєв після пережитого інсульту і коми повернувся на сцену конкурсу Нової хвилі" у Юрмалі: закоханий у Крутого, самотній і спраглий до життя.

"Зараз вже нічого, вже багато здоров'я у мене, хочеться знову жити і радіти життю. Ви ж самі бачили, як мені аплодував зал, коли я заспівав "Я не могу тебя терять". Я миттєво відчув, що люди чекали мене. Це мій перший виступ за останні дев'ять місяців. Їм хотілося бачити мене, чути мене, милуватися мною", - розповів Моїсеєв "E-motion".

Моїсеєв у Юрмалі зізнався: хочеться знову жити і радіти життю

Цікаво, що попри все Борис заперечує, що вдавався до послуг пластичних хірургів.

"Ні, я веду здоровий спосіб життя. Ботокс, пластика - все це не для мене. Я гарнішаю від любові. Від різної любові, у тому числі, і від любові глядачів. Вони потрібні мені, а я потрібен їм", - сказав він.


За словами артист, він чудово проводить час у Юрмалі.

"Прилетів лише нещодавно, поки що гуляю по парках, відпочиваю і насолоджуюсь природою цього чудового міста. А на пляж мені поки що не хочеться. Я стільки разів був у Юрмалі, що це місто стало мені рідним", - сказав він.

Боря: "Ботокс, пластика - все це не для мене"

Як відомо, у грудні Бориса Моїсеєва госпіталізували, поставивши йому діагноз - інсульт.

До речі, зниження своєї активності у соціальних мережах, зокрема у Twitter Моїсеєв пояснив хворобою і тривалими роздумами.

"Був період, коли мені хотілося мовчати. Я багато думав, і поступово я починаю повертатися до життя. Потихеньку пишу, але, звісно, не стільки, як раніше. Період активності у мене минув", - сказав він.

"Я багато думав, і поступово я починаю повертатися до життя"

Також, попри паузу у стосунках із американською дамою серця Адель, Моїсеєв романтику і любов із свого життя викидати не планує.

"Я сам зараз, це так звично для мене. А з нею ми вирішили зробити паузу, невелику таку паузу, яка потрібна була нам - і мені, і їй", - пояснив Борис.

"...Поживемо - і все буде. Ніколи не знаєш, що чекає тебе на повороті. Багато хто хоче зі мною бути, але я теж знаю собі ціну", - зауважив він згодом.

Знає Моїсеєв ціну і композитору Ігорю Крутому. Адже у Юрмалі він зізнався:

"Дуже люблю Крутого! Крутого дуже люблю! Крутой - це геній. Давно хотів зізнатися: я просто закоханий в Ігоря Крутого! Я дуже давно закоханий у нього! Як у Генія!"

Фото Володимира Шевчука з "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів