Седокова розчарувалася і переключається з чоловіка на книгу

8 серпня 2011, 10:20

Колишня солістка гурту "ВІА Гра" Аня Седокова після народження другої дитини свою активність у соцмережах не припиняє.

Так, у неділю Седокова пожалілася своїм читачам на відчуття розчарування, хоча зовсім нещодавно тішилася посмішці молодшої дочки.

"3 ночі. А в серце забралася порожнеча. Я так боюся, що вона зараз все погубить. Це моя захисна реакція на розчарування. Шкода..," - написала Седокова у Twitter 7-го серпня.

Цікаво, що незадовго перед тим у Ані був зовсім інший настрій.


"Сьогодні моя молодшенька вперше мені посміхнулася. Впізнала і посміхнулася. Лише мені;))) Щаслива", - запевнила артистка.

Того ж таки дня співачка видала іншу думку. Виявляється, вона нарешті зрозуміла секрет щасливого життя з власним чоловіком.

"Для того, щоб бути щасливою зі своїм чоловіком, потрібно вчасно зрозуміти, що твоє життя полягає не тільки в ньому. Починаю писати другу книгу", - повідомила вона у Твіттері.

Також Седокова зізналася, що під час вагітності погладшала на 12 кілограмів.

"Під час першої вагітності я набрала близько 12 кілограмів, під час другої - стільки ж. Але за всі дев'ять місяців не обмежувала себе ні в чому! Якщо хотілося солоденького, то просто з'їдала не цілий торт, а один шматочок. І не труїла душу постійними зважуваннями, за цим стежив мій лікар", - розповіла вона пише "Сегодня".

Нагадаємо, 24-го липня Седокова народила дочку Моніку від свого другого чоловіка Максима Чернявського. Як відомо, на рахунку екс-"ВІА-Гри" вже є книжка "Мистецтво поскуси".

Зображення Twitter та фото з "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів