У Румунії міністра присоромили за сукню

18 серпня 2011, 16:55

Міністра туризму Румунії Єлену Удреа піддали жорсткій критиці місцеві ЗМІ – через її дорогу сукню бренду Dolce & Gabbana.

Виправдовуючись, політик пояснила, що одяг – то одна з небагатьох радощів у її житті.

Про це пише "The Associated Press".

Журналісти звинуватили Удреа, відому своєю любов'ю до дорогих сумок та взуття, в байдужості до економічного занепаду, який наразі переживає країна. Як зазначається, у Румунії середня зарплатня становить 320 євро.


Нову сукню політика медіа оцінили у декілька тисяч євро.

Однак міністр, виступивши у вівторок на телебаченні, запевнила, що ціна її гламурного вбрання – "лише" 900 євро, а подарував їй сукню чоловік-бізнесмен.

"Якби я знала, що ця сукня розпалить такі пристрасті й обговорення, я б ніколи її не вдягла", - запевнила жінка.

"Якби я знала, що ця сукня розпалить такі пристрасті й обговорення, я б ніколи її не вдягла", - запевнила міністр туризму Румунії

Удреа пояснила, що пристрасть до гарного вбрання прокинулася в ній ще в дитинстві, коли її сім'я була незаможна.

А ще міністр звинуватила журналістів у жінконенависництві. Мовляв, на не менш дорогий одяг політиків-чоловіків преса такої уваги не звертає.

Це не перший скандал, у якому фігурує ім'я Єлени Удреа, зазначає видання. Свого часу їй закидали неслужбові стосунки з президентом Румунії Траяном Басеску.

Останній був змушений навіть виступити зі зверненням. Тоді Басеску запевняв, що його не було вдома того пізнього вечора, коли Удреа заскочили на вході до президентського палацу.

Пильна увага ЗМІ, схоже, міністра не дратує, радше навпаки. Так, днями у своєму блозі Удреа написала, що у вівторок збирається до перукаря, а згодом висловила своє розчарування, що її не переслідували папарацці.

Нагадаємо, українських владних модниць і модників і на пальцях не злічити. Юлія Тимошенко, Раїса Богатирьова, Ганна Герман, Леонід Черновецький, Ірена Кільчицька, Олесь Довгий, Віра Ульянченко і ще чимало інших часто-густо дефілюють у дорогих Chanel, Dolce & Gabbana, Zilli, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Hermes тощо.

Фото AP з сайту ABC News

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів