Варум та Агутін мусять бути разом через контракт

23 серпня 2011, 14:22

Завдяки контракту, який підписали з казанськими промоутерами співаки Анжеліка Варум і Леонід Агутін, разом вони будуть щонайменше до кінця жовтня. Принаймні разом Варум та Агутін обіцяли виступати на сцені.

Казанські промоутери зберегли шлюб Варум та Агутіна

Після подружньої зради Агутіна у Юрмалі, музикант зі своєю дружиною не розійшовся. Але шанувальників зіркового подружжя історія на "Новій хвилі" змусили похвилюватися.

Як повідомляє "Твой День", цей інцидент зчинив тривогу серед фанатів пари, адже на жовтень у них запланований тур по Росії.

"Нам уже почали телефонувати глядачі з питанням, чи не скасовується концерт 23 жовтня", - розповів адміністратор Палацу культури імені Солдатова у Пермі.


Проте казанські промоутери виявилися завбачливими. Вони відразу ж наполягли на укладанні договору з Анжелікою та Леонідом, який зобов’язує їх виступати за будь-яких обставин.

"Незважаючи на те, що концерт у Казані відбудеться тільки 20-го жовтня, ми вже підписали з артистами контракт. Крім того, ми вже заплатили виконавцям гонорар", - пояснили у казанському гастрольному товаристві.

Гастрольний тур, який готувався ще до сварки зіркової пари, має назву "Як не думати про тебе".

Як раніше писав TаблоID, під час заключної вечірки фестивалю "Нова хвиля" у Юрмалі, Агутін цілувався з загадковою брюнеткою, доки його дружина Варум мирно спала у номері. Пізніше Леонід розповів, що то був просто прощальний поцілунок, а з дружиною він помирився.

Фото "Твоего Дня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів