Мерайю Кері ловлять, щоб не впала, та підносять туалетний папір

2 вересня 2011, 13:08

Подейкують, асистенти співачки Мерайї Кері навчені її ловити, підносити рушники, напої та туалетний папір. Її колега Lady Gaga тягає за собою 80 помічників, а репер Cee Lo Green сам навіть жуйки до рота не кладе.

Список найкумедніших забаганок селебрітіз представляє "Hollyscoop".

Зірки зазвичай не подорожують самі. Багато хто з них возить із собою стилістів, охоронців, тренерів, агентів, вигулювачів собак та дегустаторів їжі.

Співачка ж Мерайя Кері, яку вже давно вважають вибагливою примадонною, має, так би мовити, "асистента з раптових підхоплювань".


Спеціальна людина крокує перед нею спиною вперед і завжди готова підхопити зірку, якщо та перечепиться.

Обов’язком іншого асистента є носити за зіркою запас високоякісного туалетного паперу. А раптом Мерайї закортить зазирнути до вбиральні, а папір буде неналежної якості.

"Спеціаліст із піднесення напоїв" пильнує, щоби Кері не замучила спрага.

На той випадок, якщо співачка спітніє, поряд чергує ще один асистент із рушниками.

Нагадаємо, подейкували, що для своїх чотирьох песиків Мерайя наймала психолога, щоби підготувати їх до народження її двійнят.

Ціла армія люду супроводжує й співачку Lady Gaga. За свідченням джерел, коли артистка прибула на зйомки "Graham Norton Show", навколо неї пурхало не менше 80 осіб.

У почті американського репера Ludacris є хлопець, який має вчасно вставляти свіжі батарейки до "Gameboy" роботодавця. Його ж колега Cee Lo Green має працівника, який вкладає до зіркового рота жуйку.

Фото Reuters з сайту bid.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів