Гібсон шкодує, що платив за співи екс-коханки?

2 вересня 2011, 15:22

Подейкують, американський актор Мел Гібсон вважає спів своєї екс-коханки Оксани Григор’євої "відстійним" та шкодує про те, що вбухав у її музичну кар’єру стільки грошей.

Про це розповідає "TMZ" і навіть приводить запис співу росіянки.

Гібсон плюється на голос екс-коханки

Цього тижня, на засіданні у суді Григор'єва, в унісон з адвокатами, вихваляла свої музичні здібності. Проте сам Гібсон геть не в захваті від вокального таланту екс-подружки.

Як розповіли наближені до Гібсона джерела, тепер акторові "соромно", що він підтримував музичні силування Оксани, бо голос у неї просто "жахливий".


Надто він шкодує про запуск виробництва компакт-дисків та музичного відео Григор’євої, а ще про те, що заплатив за студію в її будинку.

Вочевидь, коли в цій парі ще панувала ідилія, голос Оксани лунав для Мела якось по-іншому. Адже, нагадаємо, пісню в її виконанні можна почути у стрічці "Помста", слова ж для неї написав сам Гібсон.

Нагадаємо, днями пара нарешті дійшла згоди та з'ясувала фінансовий бік свого скандального розлучення. Замість очікуваних 15 мільйонів доларів Григор'єва, через яку Гібсон пішов з родини, отримала лише 750 тисяч.

Фото Reuters з сайту Capitol Hill Blue

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів