Охлобистін розпустить Держдуму?

7 вересня 2011, 08:29

Російський актор, сценарист, багатодітний батько та колишній священик Іван Охлобистін заявив: на те, щоб стати президентом Росії, йому вистачить півтора мільярди рублів. Очоливши ж державу, він має намір розпустити Державну Думу РФ.

Як пише "Комсомольская правда", про це Охлобистін оголосив на світських читаннях, організованих виданням "Русский пионер".

Так Охлобистін зі сцени ознайомив присутніх із так званою "Доктриною 77", де йшлося про те, як він збирається будувати Імперію.

Як виявилося, ще в першому класі Іван Іванович з двома друзями, Вовкою Карцевим та Петьком Гордєєвим, заприсяглися служити Імперії майбутнього. На жаль, один із товаришів на смерть отруївся одеколоном, а інший – замерз, повертаючись із весілля. Отже, виконувати місію Охлобистіну доведеться самотужки.


"На найбільшому стадіоні країни я буду говорити про Імперію - вона відбудеться у нас як презентація бездонної рольової гри, яка за десять років сформує у нас таке суспільство, якого за законами ринкової логіки не може бути в принципі! Адже Вовка з Петьком не задарма здохли!" – пафосно оголосив Охлобистін.

На запитання когось з присутніх про те, скільки грошей Івану треба на проведення передвиборчої кампанії, той відповів, що мільярди півтора.

"Гадаю, що долар довго не протягне. Звичайно, в рублях", - уточнив майбутній кандидат у президенти.

На що лідер партії "Правое дело", Михайло Прохоров, за яким готова піти сама Примадонна Алла Пугачова, зауважив, що у його варіанті така сума – ніщо. Одначе бажання проспонсорувати Охлобистіна політик не виявив.

"Іван для мене політичний суперник. А тут підтримки, а тим більше дружби бути не може", - відрізав "справжній мужик".

Свою промову Охлобистін закінчив розмірковуваннями про росіян як титульну націю і світове панування Росії. Митець також виголосив декілька пунктів своєї кампанії.

"У мене, немає спонсора, натомість є конкретні пропозиції - насамперед на посту президента я б розпустив Державну Думу, а вивільнені кошти вклав би у зміцнення військово-промислового комплексу", - сказав він.

"Ми ж, знаєте, народ форсмажорний. Маючи золоті руки, ми витончені штанці, як італійці, шити так і не навчилися. На генетичному рівні нам не цікаво все, що не пов'язане з військово-промисловим комплексом. Тому на ньому я б упор і зробив", - підсумував актор.

Нагадаємо, днями зірка серіалу "Інтерни" заявив, що збирається висувати свою кандидатуру на президентських виборах в 2012-му році.

Фото ANI Media Centre

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів