Ступка розповів, як над ним насміялася баришня

9 вересня 2011, 15:52

Відомий актор Богдан Ступка впевнений, що чоловік перш за все має бути не красивим, а цікавим та загадковим. Цією думкою актор зобов’язаний одній зухвалій жіночці.

Про це Богдан Сильвестрович розповів журналу "Країна", пише "Gazeta.ua".

"Мужчина має бути цікавий. Колись у Львові зустрічався з однією баришнею. Вона подзвонила, сказала, що попала під трамвай", - починає свою історію Ступка.

"А я закоханий був, романтичний, поїхав до неї. Кинув пари, біг за тим трамваєм, на ходу скакав, ледь не втрапив під колеса", - розповідає художній керівник театру імені Франка.


"Приїжджаю до того особнячка, заходжу. Чую – шум, гам. Тоді було дуже модно старим кавалєрам шукати собі пару – молоденьких, красивих. Оці старі кавалєри, років 40, 45, і вона – з бокалом коньячку регоче", - веде далі Ступка.

"І я тут відчиняю двері, зелений. Вона так на мене подивилась і сказала: "Боже, який ти наївний, ти як на долоні. Тебе видно наскрізь. Мужчина повинен бути загадковий". І от я став загадковий", - резюмує актор.

Богдан Сильвестрович запевняє, що у молодості, бувало, подобався жінкам та вважав себе непривабливим:

"Не завжди подобався жінкам. Якийсь гострий я був, некрасивий. Ну, так до себе ставився. У собі не подобалося все: не такий ніс, очі, вуха. Ніколи не був красивий, і тепер не красивий".

А ще Ступка запевняє, що саме жінка створює чоловіка.

"Жінка може створити мужчину, а може його кинути під ноги. Усе, як захоче жінка", - запевняє Богдан Сильвестрович.

Нагадаємо, нещодавно президент Росії Дмитро Медведєв нагородив Богдана Ступку орденом. А кількома днями раніше актор отримав звання Героя України.

Фото "Gazeta.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів