Януковичу в Раді хотілося хріну

22 вересня 2011, 15:49

У буфеті в підвалі Верховної Ради син президента Віктора Януковича жував коропа з хріном, а бютівець Віктор Уколов отруївся.

Про депутатські гастрономічні уподобання пише "ТСН".

"Це в такій їдальні в кулуарах Ради я три роки тому так отруївся сирною запіканкою, що лікарів викликали і крапельниці ставили. Тепер я там тільки п'ю каву", - нещодавно поскаржився друзям у Facebook Віктор Уколов.

"Але треба сказати, що я своїми очима бачив там молодшого Януковича, який хвацько їв якийсь салат", - додав Уколов.


Журналістам, власне, і випало побачити як Янукович-молодший власною персоною обідав у буфеті ВР. Віктор Вікторович, як повідомляється, захоплено поїдав смаженого коропа - цілого, з головою. Хоча у меню буфету з рибних страв значаться палтус, хек і осетер.

Син президента уважно відділяв м'якоть від кісточок, залишивши на тарілці лише скелет. Приправляли рибку Янукович хріном, а запивав - чаєм з пакетика.

Вітя Янукович (праворуч), буває, заходжає до буфету. Фото "Новая"

Як пише сайт, бютівець Андрій Шкіль з усього асортименту буфета обирає, як правило, адигейський сир з медом та кавою або зелений чай. У буфеті депутата можна часто побачити у товаристві кількох журналісток, яким він травить анекдоти і веселі історії.

Журналістам вдалося побачити, як Кирило Куликов наминав тістечко, Ярослав Кендзьор пив "американо" з молоком, а Володимир Яворівський смакував печеним яблуком

Також в буфеті були помічені Олесь Доній, Микола Мартиненко, В'ячеслав Кириленко, "неграмотний" Ярослав Сухий, Олександр Єфремов, Катерина Самойлик та Алла Александровська.

Між іншим, окрім кави, чаю та соків, є у буфеті і міцніші напої. Але споживання алкоголю нардепи намагаються "не світити". Замовляють спиртне пошепки, а наливають – в горнятка для кави, щоб келихи не привертали уваги.

Як нагадує "ТСН", на "общепіт" для депутатів щорічно з бюджету виділяють близько півтора мільйона гривень. Ціни тут навіть нижчі, ніж у фастфудах або університетських їдальнях.

При цьому найдешевшою стравою виявилися салати – від 2,98 гривень. А найбільше коштує риба – 69,48 гривень за 100 грамів осетра. До того ж, дуже популярними є дієтичні страви. Деякі з парламентаріїв навіть постують, тому в меню вистачає вегетаріанських страв.

Меню буфета ВР. Фото "ТСН"
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів