Ані Лорак робитиме з доньки космополіта

28 вересня 2011, 13:45

Співачка Ані Лорак прагне зробити з доньки Софійки поліглота й космополіта. Також матуся зізналася, що її дівчинці від тата, крім турецької, передалася ще й грузинська кров.

Про це пише газета "Труд".

"Мама мого чоловіка - з Грузії, так що у доньки крім турецької крові є ще і грузинська. А від мене - українська, польська, румунська ... Сподіваюся, що наша дівчинка ввібрала в себе все найкраще", - каже Кароліна.

Лорак зробить доньку комунікабельною

Співачка зізналася, що дуже чекає, коли Софійка почне розмовляти. Лорак вже почала привчати її до різних мов.


"У будинку звучать чотири мови - українська, російська, турецька та англійська. Можливо, різноманіття мов допоможе нашій дівчинці стати комунікабельною і вирости справжнім космополітом", - розповіла 32-річна матуся.

Крім того, що співачка запросила на роботу двох нянь, вони разом із чоловіком Муратом теж беруть участь у вихованні дочки.

"Ну, а перебуваючи вдома, звичайно, я максимум турбот про дочку беру на себе. Намагаюся не залишати її надовго, найбільше — можу бути відсутньою три дні. Чоловік Мурат теж дуже допомагає. Співає Софії пісеньки, розмовляє, танцює", - поділилася зірка.

Нагадаємо, поп-зірка Ані Лорак народила доньку від турецького бізнесмена Мурата 9-го червня цього року. Пара одружилася влітку 2009-го року.

Фото з сайту Сегодня

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів