Коляденко подарував Білик діамантову каблучку

10 жовтня 2011, 17:05

Співачка Ірина Білик та хореограф Дмитро Коляденко начебто знову граються у кохання. Дмитро подарував Ірині каблучку з діамантом та запросив на танець.

На одному з вокальних телешоу екс-коханці поводилася так, нібито між ними знову щось є, пише "Viva!".

"Я не очікувала від Діми такого сюрпризу, мені дуже приємно. Каблучку поки не буду вдягати на безіменний палець, Дмитрику ще на пів розміру потрібно попрацювати", - з посмішкою поділилася після концерту Білик.

У свою чергу, Коляденко зізнався, що завжди має якийсь подарунок для колишньої та добре знає її смаки.


Екс-коханці Білик та Коляденко злилися у танці

"Я вважаю абсолютно нормальним зробити приємне Ірині Білик - ми ж стільки років прожили разом. Іра знає, що я люблю робити несподівані сюрпризи. Цього разу я підніс кільце з діамантами", - розповів шоумен.

На питання, чи був подарунок пропозицією руки і серця, Коляденко не дав однозначної відповіді.

"Я стільки багато подарував Ірі каблучок. Мені не шкода, я можу подарувати їй хоч 200 кілець. Що стосується відносин, я зрозумів, що ніколи не варто говорити ніколи. Це не залежить від мене чи від Іри - все вирішують вищі сили. Я добре знаю психологію Іри, їй було дуже приємно, вона із задоволенням буде носитиме каблучку", - зізнався Дмитро.

Як зазначає видання, протягом вечора артисти багато спілкувалися у перервах і навіть закривалися у гримерці.

"Звичайно, ми спілкувалися, до шоу і під час. Я показував Ірі нову пісню, на яку збираюся знімати відео. Спеціально привіз їй диск, щоб вона послухала, як гарно заспівав Коляденко", - поділився співак.

Нагадаємо, Ірина Білик "звільнила" Дмитра Коляденко ще у 2006-му році. Однак, схоже, що танцівник й досі не байдужий до скандальної співачки.

Фото "Viva!"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів