Крадію голої Йохансон дадуть понад 100 років?

13 жовтня 2011, 09:15

ФБР заарештувало чоловіка, який підозрюється в крадіжках особистих фото таких зірок як Скарлетт Йохансон, Міла Куніс, Джессіка Альба та Крістіна Агілера. 35-річному Крістоферу Чені з Флориди світить за це 121 рік ув'язнення.

Про результати операції, яку охрестили "Хакерацці", розповідає "TMZ".

Агенти ФБР заарештували Чені уранці в середу. Йому інкримінують крадіжку персональних даних та перехоплення інформації з телефонів.

Зловмисник використовував публічну інформацію, щоби дістатися електронних скриньок своїх жертв, а тоді вже здобував контроль над їхніми комп'ютерами та мобільними телефонами. Вкрадені фото хакер передавав третім особам, пише видання.


Чоловік, що показав світові попу Йохансон, сяде на 121 рік?

Припускається, що всього Чені зламав електронні скриньки близько 50 осіб. Утім, ані копійчини чолов'яга на цьому не заробив, а діяв виключно заради гострих відчуттів.

Того ж дня, в середу, Крістофера випустили під заставу в 10 тисяч доларів, повідомляє портал.

Суддя звелів хакерові оселитися з батьками, а ще заборонив йому користуватися будь-яким девайсом, що має вихід в інтернет, вживати наркотики та мати вогнепальну зброю.

Нагадаємо, в вересні користувачі інтернету, вочевидь, завдяки Чені, одержали змогу побачити голу попу та груди Скарлетт Йохансон.

Із телефону актриси Міли Куніс буцімто були поцуплені фото її самої в ванні, знімок Джастіна Тімберлейка, а також чийогось пеніса – співак присягався, що не його.

Фото Reuters з сайту "National Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів