Окунська відмовилася оголитися

13 жовтня 2011, 11:00

Світська тусовщиця Наталя Окунська вирішила не повторювати свій експеримент з оголенням. Екс-дружина депутата Сергія Власенка відмовилася від пропозиції журналу "Playboy" знятися в еротичный фотосесії.

Про це Окунська розповіла виданню "Gazeta.ua".

Відомий чоловічій глянець запропонував Окунській знятися оголеною до її 40-річчя. Але жінка, вочевидь, не схотіла виставляти свої принади на показ.

"Звісно, відмовила. Просто не хочу і все. Це навіть не обговорюється", - категорично підкреслила Наталя.


Втім, на своїй сторінці у Facebook Окунська висловлюється з цього приводу не однозначно, чим викликає деякі сумніви щодо відмови.

"Безумовно, зараз я виглядаю в сто разів краще, ніж в 20 років:)) Мені здається, що 40 це чудовий вік - коли жінка ще гарна, але вже розумна:)) Цікаво, що я скажу в 50?)))", - написала екс-дружина Власенка.

Окунська не зніматиметься для "Plaboy"

"Чому на Заході зйомки ню вважаються гарними, а у нас ганебними? Ментальність? чи відсутність культури? Я не можу згадати західну зірку, у якої немає зйомок ню. Остання реклама Водянової абсолютно оголена) Шикарна фотосесія для Герлен) Висить на бордах по всьому світу і нормально. Троє дітей !!!" - обурюється Наталя у своїх коментарях.

Однак, любителька судитися за гроші все ж таки запевняє, що не зніматиметься оголеною.

"Ви ж розумієте, що це Facebook, це жарти. Я не готова зніматися. Я категорично відповіла "ні". Я б знялася для звичайних журналів: жіночих, бізнес-видань," – каже Окунська.

До речі, скандальна тусовщиця не зізналася, скільки "Playboy" запропонував їй за фотосесію.

Нагадаємо, у 2001-му Окунська знялася у відвертій фотосесії для чоловічого глянцю FHM.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів