Вітні Х'юстон влаштувала скандал в літаку

13 жовтня 2011, 13:10

Американську співачку Вітні Х'юстон ледь не висадили з літака. Артистка вперлася та ні в яку не згоджувалася застібнути свій пасок безпеки перед зльотом.

Про це повідомляє "TMZ".

Інцидент стався в середу, коли Х'юстон летіла з Атланти в Детройт на зйомки. Співачка вмостилася в кріслі та, коли один із членів екіпажу попрохав її застібнути пасок безпеки, навідріз відмовилася.

Вітні Х'юстон заледве пристібнули

Вітні "ввімкнула примадонну", розповідають джерела. На зіркову пасажирку вплинула лише погроза, що її висадять з літака. Тоді Х'юстон дозволила, щоби один із членів екіпажу сам застібнув їй пасок, і літак нарешті злетів.


Вітні "надто бурхливо зреагувала, бо спізнилася на попередній літак", пояснили джерела, наближені до артистки. Утім, вона була "на 100% твереза", запевняють вони.

Що ж, тепер Вітні Х'юстон не на наркотиках, тепер вона просто навіжена, зробило висновок видання.

Нагадаємо, скандали в літаках останнім часом стали для зірок звичною справою. Екс-чоловіка Вітні, Боббі Брауна, нещодавно заледве пропустили на борт, бо він був надто п'яний.

Головним повітряним хуліганом нещодавно визнали французького актора Жерара Депард'є, який під час злету попісяв на килим.

Фото АР з сайту "NY Daily News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів