Проти "Ляписа Трубецкого" порушили справу за Лукашенка

13 жовтня 2011, 17:53

Проти лідера забороненого білоруського гурту "Ляпис Трубецкой" Сергія Міхалка порушено справу за сміливі висловлювання стосовно чинної влади Білорусії.

Про це повідомляє "Білоруський партизан" з посиланням на джерела.

Як зазначає видання, справу порушила прокуратура Центрального району Мінська, за місцем проживання музиканта. Його хочуть звинуватити в образі президента Олександра Лукашенка.

Сам музикант зараз перебуває на гастролях у Росії й поки відмовляється від розгорнутих коментарів.


Міхалок має проблеми із владою

"Я не знаю подробиць. Дійсно, додому принесли повістку з вимогою з'явитися на допит у прокуратуру. Повістку залишили матері, яка цієї миті була вдома. Буду в Мінську - розберемося", - сказав Міхалок.

Як виявилося, нещодавно музикант дав кілька скандальних інтерв'ю, які й викликали ненависть білоруської влади.

"Ніякий він не президент. Він зібрав навколо себе "чорні" бригади й улаштував геноцид білоруського народу", - говорив музикант про Лукашенка.

"Це людина, що ненавидить свій народ і в кращому разі заслуговує на справедливий суд. Але такі злочинці як Лукашенко, не залишають свідків своїх злочинів", - зауважив Сергій в інтерв'ю інтернет-телебаченню 1tvnet.ru.

До слова, гурт "Ляпис Трубецкой" вже потрапив до списку заборонених. Він не має з'являтися в радіоефірах та на телебаченні Білорусі. Там скасовували усі концерти цієї популярної групи.

Фото "Exclusive"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів