Лохан закували в наручники та повернули в морг

19 жовтня 2011, 21:52

Скандальну актрису Ліндсей Лохан вивели з зали суду в наручниках. Прихильна до неї минулого разу суддя цього разу скасувала випробувальний термін зірки.

Наступне слухання в справі Лохан призначили на 2-ге листопада, пише "TMZ".

Такий вердикт пояснюється тим, що актриса не відробила належну кількість годин громадських робіт. Крім того, в судді Стефані Соутнер виникли сумніви, що Ліндсей справді спілкувалася раз на тиждень із психотерапевтом, як мусила.

2-го листопада буде остаточно вирішуватись, чи сяде Лохан за ґрати на півтора роки. До цього часу, наказала суддя, Ліндсей мусить повернутися до моргу та відробити там іще 16 годин. Зірку випустили під заставу в 100 тисяч доларів, повідомляє видання.


Ліндсей Лохан вивели з зали суду в наручниках

На те, що доця не сяде до в'язниці, а знову поїде до реабілітаційного закладу, причому надовго, сподівається акторчин тато, Майл Лохан.

"Я хочу, щоби Ліндсей на рік вирушила до реабілітаційного закладу. Вона потребує тривалого лікування. Із цими її фотографіями з поганими людьми та (знімками) її зубів, цілком очевидно, що її проблеми не вирішено та не подолано", - говорив він днями "Radar Online".

"Поганою людиною" Майкл, вочевидь, називає одруженого Вікрама Чатвала, роман із яким нещодавно закидали його доні. Чоловік скаржиться, нещодавно він побачив шокуючи фото, на яких його Ліндсей в товаристві бізнесмена, причому "в компрометуючій позі".

До слова, днями Ліндсей Лохан зробила щедру пожертву на користь бідних дітлахів. 50 тисяч доларів від Лохан одержав благодійний фонд "The Baby and I", пише видання.

Фонд опікується економічно незахищеними юними матерями та їхніми малятами. Свій внесок актриса присвятила власній мамі Діні.

"Такий собі слушний час. Саме коли навколо неї весь цей негативний ажіотаж, і вона готова знов постати перед судом, вона демонструє своє добре серце і турботливу натуру", - зауважило джерело, яке не надто вірить у шляхетні мотиви Ліндсей.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів