Невістці Ющенка приписують п'яне ДТП у Чикаго

1 листопада 2011, 16:54

В інтернеті з‘явилися чутки про те, що невістка екс-президента Віктора Ющенка п‘яною потрапила у ДТП у США. Втім, прес-секретар колишнього президента Ірина Ванникова цю інформацію спростувала.

У вівторок видання "Пресса Украины" написало, що дружина Андрія Ющенка, Єлізавета Єфросиніна, потрапила у ДТП у передмісті Чикаго.

Мовляв, у нетверезому стані, Ліза не впоралася з керуванням своїм автомобілем "Ferrari" і протаранила загороджувальні цистерни з водою.

Подію буцімто було зафіксовано місцевою поліцією близько 23.15 за місцевим часом 31-го жовтня. ДТП, як повідомляється, відбулося на перетині вулиць Chicago Skyway і Dan Ryan Expy, що на 90-й магістралі.


При цьому також додавалося, що Єлізавета не постраждала і була доставлена у місцевий поліцейський відділок. Там невістці Ющенка нібито було пред'явлено звинувачення відразу за двома статтями - керування автомобілем у нетверезому стані і перевищення швидкості.

Водночас прес-секретар Віктора Ющенка Ірина Ванникова заявила, що інформація ДТП у США із п‘яною Лізою абсолютно не відповідає дійсності.

Прес-секретар Ющенка запевняє, що чиказьке ДТП - брехня

Про це у коментарі "УНІАН" сказала "голос" екс-президента, пише "Обком".

Ванникова повідомила, що розмовляла з чоловіком Лізи, Андрієм Ющенком. Син колишнього президента повідомив, що його дружина наразі перебуває у Києві, не планувала і не планує найближчим часом подорожі у США.

"Вкотре прошу журналістів більш відповідально ставитися до інформації і перевіряти її достовірність", - наголосила Ванникова.

Водночас ані сама Єлізавета Ющенко, ані її сестра Марія Єфросиніна чи свекруха Катерина Михайлівна Ющенко поки що інформацію про чиказьке ДТП ТаблоIDу не коментують.

Пріт-скрін з першоджерела плітки

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів